Bouwtekening Veranda Bouwen

Published Jan 31, 22
3 min read

Verandabouwers Ardennen

Moderne uitbouw met lichtstraat te AppelterreVan Der Bauwhede Moderne veranda in Torhout
Breng een bezoekje aan onze showroom en bestel je Veranda

Dit is ook heel duurzaam, maar wel lastiger te bewerken dan Douglas hout. U begint met het plaatsen van de palen en twee dwarsbalken: een balk tegen de gevel en een balk die de voorste palen met elkaar verbindt (verandabouwer). De palen kunt u het beste op een betonpoer plaatsen. Hierdoor komen ze niet in contact met de grond en zal het hout langer meegaan.

Van Der Bauwhede   Veranda cuisine à GentModerne veranda te Gent-Brugge op maat gemaakt door Van Der Bauwhede

U kunt een plat dak bedekken met EPDM dakbedekking. Andere mogelijkheden voor het dak zijn golfplaten of dakpanplaten. Stijl van de veranda U kunt geheel zelf kiezen in welke stijl u de veranda wilt bouwen. Houdt u van een klassieke uitstraling, dan zijn schoren bijvoorbeeld erg mooi. Dit zijn kleine dwarsbalkjes die u schuin monteert tussen de paal en de dwarsbalk.

Hiervoor kunt u ook standaard tuinhekjes gebruiken. Bekijk de mogelijkheden in de categorie tuinhek. Dak veranda bouwen Om ook inderdaad tijdens een regenbui lekker buiten te kunnen zitten, moet het natuurlijk wel een veranda maken met een waterdicht dak. Kiest u voor een plat dak, dan is EPDM folie een goede optie.

Een meer voordelige optie is een dak van golfplaten. Hiermee bedekt u snel het dak en is het ook direct waterdicht. Er zijn heldere golfplaten zodat u ook veel lichtinval heeft. Maar u kunt ook zwarte platen combineren met heldere platen, zodat er deels lichtinval is. Gaat u de veranda bouwen aan een huis met een pannendak, dan kunnen dakpanplaten mooi passen als afwerking van het dak.

Denk bij een dak op uw veranda maken ook aan de hemelwaterafvoer. U kunt dan denken aan een zinken dakgoot of kunststof dakgoot. Veranda bouwen met verlichting Om ook ’s avonds volop te kunnen genieten van uw veranda is buitenverlichting een aanrader. Op vindt u het assortiment led buitenverlichting van in-lite, waarmee u zelf op een stijlvolle manier uw veranda en tuin kunt verlichten.

Moderne steel look veranda in KruishoutemVan Der Bauwhede Emjeez in Knokke

Valk veranda kent de markt als geen ander. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u zonder problemen helpen met het monteren van de perfecte veranda, carport, zonwering en nog veel meer. U bent van harte welkom in onze showroom om te zien wat wij voor u kunnen doen. Daarnaast kan u bij ons vrijblijvend een afspraak maken, waarin wij u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een beslissing te maken.

Hoeveel Kost Een Veranda Bouwen

Hierna stellen wij de offerte op en bij akkoord gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw veranda te plaatsen. Kwaliteit, snelle levering en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van onze producten, dat u bij ons 10 jaar garantie krijgt.

Navigation

Home

Latest Posts

Picknicktafel Decoreren

Published Jun 04, 22
7 min read