Inspiratie Voor Het Bouwen Van Uw Eigen Huis Op Een Bouwkavel - Sleutel Op De Deur

Published Feb 11, 22
4 min read

Aanbouw Kostprijs 2022 - Overzicht - Sleutel Op De Deur

Vraag meer info over  Sleutel op de deur

Het systeem biedt ook de mogelijkheid om een transportdossier te vullen. Daarmee kunnen ook afwijkingen in het transport of foto s worden toegevoegd. Natuurlijk hielden we voorheen ook het gehele dossier bij, maar ging dat vaak achteraf en handmatig. Een tijdrovende klus. De planning heeft nu meer tijd voor echte communicatie met onze opdrachtgevers en kan ook vragen of we wellicht nog iets meer kunnen betekenen.

Deze samenwerking is het antwoord op de dichtslibbende wegen rondom Rotterdam, zegt Roodenburg. Wanneer we met onze vrachtwagens containers met schroot naar de Rotterdamse haven moeten brengen, zijn ze uren onderweg. Met de nieuwe samenwerking, leveren we de container af in het bereikbare Veghel. Daar gaat deze per binnenvaart naar Rotterdam en wordt daar wereldwijd getransporteerd.

Inmiddels hebben we een aantal nieuwe opdrachtgevers in de wereldwijde schroothandel die ook mee willen profiteren van onze aanpak. Het gaat niet alleen om de besparing in kosten en tijd. Ook voor het milieu is het veel beter. Een vrachtwagen in de file stoot nu eenmaal veel CO2 uit. JNSNL 37 38 CIRCULARITEIT Van modulair naar circulair bouwen Volgens recent onderzoek heeft de Nederlandse bouw- en vastgoedsector een zeer groot aandeel in het verbruik van primaire grondstoffen, de CO2-uitstoot en afvalproductie.Vandaar dat de gezamenlijke ambitie is uitgesproken om de sector in 2050 volledig circulair te laten opereren. Zonder afval, volledig CO2-neutraal en optimaal hergebruik van grondstoffen. Jan Snel loopt hierop ver vooruit. Hergebruik zit in het DNA van een modulaire bouwer; we lichten onze processen nu door om inzichtelijk en kwantificeerbaar te maken waar in de keten wij de stappen kunnen zetten, zegt marketing en communicatiemanager Wendy van Duijnhoven.Uiteindelijk is Jan Snel bezig om de milieu-footprint van de gehele keten inzichtelijk te maken. We houden daarbij ons totale proces van design, build en maintain tegen het licht. Daarmee kan Jan Snel vervolgstappen zetten om onze producten volledig circulair te ontwerpen, in te kopen en te produceren. Ook andere materialen, toepassingen en constructies worden daarbij steeds opnieuw tegen het licht gehouden.

Synergie Omdat circulariteit niet alleen het stokpaardje van de directie is, hebben we een projectteam samengesteld met collega s uit alle geledingen van de organisatie. Zo bereiken we synergie en verspreidt het circulaire denken zich door alle haarvaten van de organisatie. We bereiken daarmee zeker ons doel om over een paar jaar al volledig circulair te kunnen produceren en werken.

Vrijstaande Woning Bouwen - Vh01 € 353000 - Bouwbedrijf - Sleutel Op De Deur

Of het nu iemand van de afdeling Productie is die via een directielid met een recyclingoplossing komt of een werkvoorbereider die met de tekenaar een duurzaam, slim design ontwikkelt, alle initiatieven worden serieus genomen. Zo dragen we allemaal een steentje bij, daar zijn we al onze medewerkers en business partners zeer dankbaar voor, besluit Wendy.

De volgende ambities zijn hierin uitgesproken: 2020: 10% circulair inkopen door overheden 2030: 50% minder gebruik van primaire grondstoffen (ten opzichte van 2014) 2050: Nederlandse bouwsector volledig circulair 38 JNSNL 39 KWALITEIT & VEILIGHEID Snel bouwen, maar alleen als het veilig kan Jan Snel stelt de kwaliteit en veiligheid van geleverd werk en het belang van de klant volledig centraal.

Bij Jan Snel besteden we terecht veel energie aan het instrueren, voorlichten en motiveren van onze mensen. Veilig werken gaat niet alleen over veilige gereedschappen en het dragen van een bouwhelm. Nog belangrijker is hetgeen zich ónder die bouwhelm afspeelt. Echte veiligheid zit tussen de oren. Veilig werken is een manier van denken én vervolgens doen.

Veiligheid is geen bijzaak, maar een cruciaal onderdeel van ieders taak. Gezamenlijke verantwoordelijkheid Veiligheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Van medewerker systeembouw tot projectmanager, iedereen is verantwoordelijk vanuit zijn eigen werkgebied. huis ontwerpen. Dat lijkt logisch, maar het vraagt de nodige aandacht in planning, ontwerp- en uitvoeringsfase. De bouwplaats richten we zó in dat het werk van begin tot eind veilig kan blijven.Onze mensen voeren continu vóór de start van de werkzaamheden ook een LMRA-check uit op locatie: een Laatste-Minuut-Risico-Analyse van de werkplek. Het hebben van certificeringen is overigens niet het eindpunt. Het is een leidraad om het steeds efficiënter, veiliger en professioneler aan te blijven pakken. We worden er almaar beter in en gaan slimmer om met veiligheid, gezondheid én milieu.

Dat is de mening van Monique Los, Internationaal Sales Manager voor Jan Snel. Een goed voorbeeld van een dergelijke samenwerking is het partnership dat Jan Snel sinds 2015 met Trant engineering Ltd heeft. Het bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring in de olie- en gassector en is zowel op de eigen markt als internationaal actief (modern huis).

Huis Op Kavel - Sleutel Op De DeurIn 2015 zijn we een gezamenlijk pilotproject opgestart, vertelt Monique Los. Dit project verliep naar volle tevredenheid van beide bedrijven, waarna we direct als partners zijn gaan samenwerken. De engineering en het klantcontact wordt door Jan Snel gedaan. Vervolgens worden de units in Nederland geproduceerd en getransporteerd naar de UK.

Navigation

Home

Latest Posts

Picknicktafel Decoreren

Published Jun 04, 22
7 min read